fbpx

Unieke Japan Experience

In de periode van 15 februari 2024 tot en met 1 april 2024 dompel je je onder in de betoverende wereld van de Japanse keuken tijdens onze pop-up: The Japan Experience.
Chef Keiji Matoba, zal met zorg en toewijding een uitgelezen selectie van zijn favoriete Japanse gerechten persoonlijk samenstellen en bereiden. 

Welkom!

Stap binnen in onze nieuwste culinaire ervaring – een tijdelijke pop-up die de prachtige nuances van de Japanse combineert met de sfeer en gastvrijheid die eigen zijn aan Gusto Carbon. 

Chef Keiji, met zijn indrukwekkende ervaring bij Hotel Okura Amsterdam, Aman Resorts in Frankrijk en Thailand, en Kempinski Hotel in Singapore, staat garant voor een culinair spektakel. 

Chef Keiji heeft al bewezen dat hij weet hoe hij smaakpapillen kan veroveren. Na zijn succesvolle optredens in ons restaurant inbraak 2022 en 2023, is hij met liefde teruggekeerd naar het pittoreske Genk. Met zijn indrukwekkende staat van dienst, waaronder Hotel Okura Amsterdam, Aman Resorts in Frankrijk en Thailand en Kempinski Hotel in Singapore, is Chef Keiji een ware autoriteit in de culinaire wereld.

Tijdens de periode van 12 maart t.e.m. 1 april 2024 is Gusto Carbon exclusief gewijd aan de heerlijke Japanse creaties van Chef Keiji. De vertrouwde kaart van Gusto zal tijdelijk niet beschikbaar zijn, waardoor je volledig kunt genieten van de authentieke smaken en innovatieve gerechten die Chef Keiji te bieden heeft.

Of je nu kiest voor een traditioneel Japans gerecht of je laat verleiden door de unieke creaties van Chef Keiji, wij beloven je een culinaire reis vol verrassingen en verwennerij. Dus kom langs en ontdek het beste van de Japanse keuken, rechtstreeks uit de meesterhanden van Chef Keiji Matoba. Reserveer nu en laat je betoveren!

Praktische informatie:

Je kunt reserveren voor de Japanse kaart vanaf 15 februari tot en met 1 april 2024.
In de periode van 12 maart tot en met 1 april kunt u enkel reserveren voor het Japanse Menu, de vertrouwde kaart van Gusto is weer te reserveren vanaf 2 april!