fbpx

Unieke Japan Experience

In de periode van 6 november 2023 tot en met 3 december 2023 stap je binnen in de wereld van de Japanse keuken tijdens onze pop-up The Japan Experience. De kaart van Gusto krijgt tijdelijk een unieke Japanse uitbreiding. Onze chef Davide en de internationaal gerenommeerde Chef Keiji Matoba slaan de handen ineen om de beste Japanse gerechten, gekozen door Chef Keiji te serveren in Gusto Carbon.

Welkom!

Welkom bij onze nieuwste culinaire ervaring – een tijdelijke pop-up die de perfecte combinatie biedt van de Japanse keuken en de kaart van Gusto, waar met een Franse basis wordt gewerkt die Chef Davide aanvult met invloeden van over de hele wereld. We zijn verheugd om aan te kondigen dat chef Davide en de gerenommeerde top chef Keiji opnieuw samenwerken om sensationele Japanse gerechten te presenteren.

Chef Keiji heeft al bewezen dat hij weet hoe hij smaakpapillen kan veroveren. Na zijn succesvolle optreden in ons restaurant vorig jaar, is hij met liefde teruggekeerd naar het pittoreske Genk. Met zijn indrukwekkende staat van dienst, waaronder Hotel Okura Amsterdam, Aman Resorts in Frankrijk en Thailand en Kempinski Hotel in Singapore, is Chef Keiji een ware autoriteit in de culinaire wereld.

Naast het spannende culinaire avontuur dat de samenwerking tussen chef Davide en chef Keiji met zich meebrengt, willen we ook benadrukken dat de vertrouwde kaart van ons restaurant, Gusto, nog steeds beschikbaar blijft. Dus als je een fan bent van onze heerlijke gerechten, kun je er zeker van zijn dat je nog steeds kunt genieten van jouw favoriete smaken.

Of je nu kiest voor een traditioneel Gusto gerecht of wilt experimenteren met de unieke fusioncreaties van chef Keiji, we hebben voor elk wat wils. Laat ons je meenemen op een culinaire reis vol verrassingen en verwennerijen.

Dus kom langs en ontdek het beste van beide werelden.
Je bent van harte welkom in onze tijdelijke pop-up waar het beste van beide keukens samenkomen. Reserveer nu en laat je verrassen!

Praktische informatie:

Je kunt reserveren voor de Japanse kaart tussen 6 november en 3 december van maandag t.e.m. zaterdag.
De vertrouwde kaart van Gusto blijft ook gewoon beschikbaar.